Welke auto private leasen?

Welke auto private leasen?

Het uitkiezen van de perfecte, nieuwe leaseauto kan een uitdaging zijn. Er is zoveel keuze, welke auto kies jij uit? Check hier verschillende opties en ontdek wat voor private lease auto het beste bij je past.

Bekijk private lease opties

Wat voor soort auto kan ik private leasen?

1. Private lease een SUV

Zoek je comfort in een robuust jasje? Dan heb je het over de SUV. De hoge zit geeft een goed overzicht op de weg en daarmee een veilig gevoel.

meer lezen

2. Private lease een gezinsauto

Laat je oog vallen op een familieauto waar het hele gezin in past. Een veilige, comfortabele gezinsauto met genoeg ruimte.

meer lezen

3. Private lease een kleine auto

Ga voor een kleine, elektrische auto waarmee je zonder problemen door de binnenstad rijdt. Door zijn compacte formaat is het de perfecte stadsauto.

meer lezen

4. Private lease een auto met trekhaak

Ben je op zoek naar een leaseauto met een trekhaak voor de caravan of aanhangwagen? Ga dan voor een model dat deze optie ondersteunt.

meer lezen

5. Private lease een elektrische auto

Elektrisch rijden is de toekomst. Kies daarom voor een uitstootvrije auto en draag jouw steentje bij aan het milieu.

meer lezen

6. Private lease een hybride auto

Semi-elektrisch rijden? Met een hybride auto heb je het beste van beide werelden. Ga ook voor slimmer én zuiniger met een hybride model.

meer lezen

7. Private lease een plug-in hybrid

Opladen bij een oplaadpunt en korte ritten volledig elektrisch rijden. Dat is de plug-in hybrid. Wees ook voorbereid op een groene toekomst met dit type leaseauto.

meer lezen

8. Private lease een automaat

Ook comfortabel rijden? Het stadsverkeer en de drukte op de snelwegen vragen om een soepele en zuinige automaat. 

meer lezen

9. Private lease een zuinige auto

Benzine, elektrisch of hybride, als de auto maar zuinig rijdt. Wie zuinigheid hoog op zijn wensenlijstje heeft staan leaset een zuinige auto.

meer weten

10. Private lease een diesel

Private lease auto’s zijn meestal geen diesel. Bovendien is het bij Renault niet mogelijk om er een te private leasen. Ontdek de alternatieven.

meer lezen

11. Private lease een caravantrekker

Private lease auto’s zijn meestal geen diesel. Bovendien is het bij Renault niet mogelijk om er een te private leasen. Ontdek de alternatieven.

meer lezen

12. Auto met hoge instap privé leasen

Wie graag op vakantie gaat met de caravan of vouwwagen, heeft een goede caravantrekker nodig. Als je die steile helling op moet met je caravan of moet rijden over lastiger terrein, dan is het belangrijk dat je een sterke auto kiest.

meer lezen

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.

Hoe bepaal ik wat voor auto ik ga leasen?

De perfecte auto kiezen is altijd lastig. Daarom kan het helpen door jezelf een aantal vragen te stellen:

  • Wie gaat er vaak in rijden?
  • Wordt de auto gebruikt in de binnenstad?
  • Hoe groot moet de auto zijn?
  • Wat is het brandstofverbruik?
  • Een elektrische of verbrandingsmotor?
  • Wat voor uitrusting wil ik graag?
  • Hoeveel wil ik betalen per maand?