Wie zijn wij

Mobilize Financial Services is handelsnaam van RCI Financial Services en is aanbieder van Renault Private Lease

Naast Renault ondersteunen wij klanten van de merken Dacia en Alpine met services en bij het financieren en leasen van hun auto, nieuw of gebruikt.

Mobilize Financial Services Nederland, de Nederlandse dochteronderneming van de Mobilize Financial Services -groep (100% dochteronderneming van de Renault-groep), is de huisbankier van de merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize Beyond Automotive voor de Renault-groep.

Wat wij doen

Naast Renault Private Lease verstrekt Mobilize Financial Services consumptieve kredieten aan particulieren voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s, voor zowel zakelijke of particuliere klanten

Daarnaast bieden wij verschillende services aan, zoals:

  • Autoverzekeringen
  • Verlengde garantie
  • Onderhoudscontracten
  • Pechhulp

Neem contact met ons op

Adres: Boeing Avenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk. Postbus 75760

Telefoonnummer: +31 20 354 96 66

Privacy

Bescherming persoonsgegevens en persoonsregistratie

In het kader van haar dienstverlening verwerkt Mobilize Financial Services persoonsgegevens. Informatie over de wijze waarop Mobilize Financial Services haar persoonsgegevens verwerkt, kun je raadplegen via de Privacyverklaring (bijlage) van Mobilize Financial Services.

Voor vragen en/of opmerkingen over de wijze waarop Mobilize Financial Services omgaat met jouw persoonsgegevens, kun je contact opnemen via privacy-nederland@mobilize-fs.com of schriftelijk naar:

Mobilize Financial Services

t.a.v. Data Protection Officer

Postbus 75760

1118 ZX Schiphol Rijk