PRIVATE LEASE EEN NIEUWE GEZINSAUTO

PRIVATE LEASE EEN NIEUWE GEZINSAUTO

Voor een laag all-in maandbedrag rijden jullie in een nieuwe Renault.

Lees verder

Private Lease is voor veel gezinnen de voordeligste manier om in een nieuwe familie-auto te rijden. Je betaalt geen financieringskosten en je hoeft niet jarenlang te sparen. Bovendien zijn alle vaste kosten al verrekend in een laag, all-in maandbedrag. Kies jullie favoriete Renault, de uitvoering en de opties, en ga zorgeloos op pad.

Een gezinsauto leasen

Toe aan een nieuwe gezinsauto, maar wil je liever niet je spaargeld aanspreken? Je bent niet de enige. Steeds meer gezinnen kiezen voor Private Lease. Voor een vast laag maandbedrag rijden jullie in een nieuwe auto. Het onderhoud, eventuele reparaties, pechhulp en vaste kosten zijn al inbegrepen.

Clio

Compact, compleet & comfortabel

Slimme techniek en strakke lijnen
De compacte, zuinige Clio zit vol slimme techniek om elke rit comfortabel te maken. Op de achterbank is volop ruimte voor twee volwassen of drie kinderen. En alle bagage kan mee. Het maakt de Clio is een heerlijke auto voor dagelijkse ritten en lange vakanties met het gezin.

Wordt de Clio jullie nieuwe gezinsauto?

Captur

Avontuurlijke allrounder

Een slimme, zuinige SUV 
Deze elegante SUV is altijd klaar om eropuit te gaan met het hele gezin. Met de high-tech cockpit, een hoge instap en maar liefst 404 liter bagageruimte is de Captur een echte allrounder. Praktisch in de bebouwde kom, en heerlijk ruim en robuust om met alle gezinsleden samen op avontuur te gaan. 

Op zoek voor een veelzijdige gezinsauto?

Als je graag een maatje ruimer rijdt

Voor grotere gezinnen is het fijn om wat meer ruimte te hebben. Op de achterbank en in de achterbak. Dan is een Renault SUV een goed alternatief. Met een praktische hoge zit en extra ruimte, is een SUV bovendien ideaal voor tochten met je vriendenclub of het gezin.

Rijd een maatje ruimer