Gezinsauto privé leasen

Gezinsauto privé leasen

Wil je particulier een gezinsauto leasen? Dan ben je bij Renault aan het juiste adres voor de meest aantrekkelijke deal. Bekijk nu onze verschillende familie modellen en ontdek welke gezinsauto het beste bij jou past.

modellen bekijken

Waarom een gezinsauto leasen?

Als je een dynamisch gezinsleven lijdt, dan weet je het belang van een functionele en comfortabele gezinsauto. Een auto waarmee je de kinderen in de vroege uurtjes afzet bij school om vervolgens zelf door te rijden naar het werk, waar alle boodschappen en het kinderstoeltje efficiënt inpassen én die een zo comfortabel mogelijke rit verzorgt tijdens de jaarlijkse familievakantie. Met een gezinsauto ga je voor functionaliteit, ruimte, veiligheid en gemak. Een gezinsauto leasen doe je immers niet alleen voor jezelf, maar voor het hele huishouden.

Waaraan voldoet een goede gezinsauto?

 • Voldoende ruimte voor volwassenen en kinderen
 • Een grote kofferbak en genoeg ruimte achterin voor een of meerdere autostoeltjes
 • Beschikt over vijf deuren
 • Is robuust en veilig
 • Rijdt zuinig

Wat is de beste leaseauto voor het gezin?

Bij Renault hebben we vier modellen uitgelicht die de perfecte gezinsauto vormen. De Clio, Captur, Austral en de Megane E-tech 100% Electric. Welke gezinsauto je ook kiest, alle modellen komen in verschillende uitvoeringen en met talloze opties. Zo stel jij zelf jouw perfecte leaseauto samen voor het gezin:

 • Clio
  Compact, compleet en comfortabel!
  Meer weten

 • Captur
  Avontuurlijke allrounder
  Meer weten

 • Austral
  Ruime gezinsauto met robuust profiel
  Meer weten

 • Megane E-tech 100% Electric
  Elektrische gezinsauto
  Meer weten

Clio

Compact, compleet & comfortabel

Slimme techniek en strakke lijnen
De compacte, zuinige Clio zit vol slimme techniek om elke rit comfortabel te maken. Op de achterbank is volop ruimte voor twee volwassen of drie kinderen. En alle bagage kan mee. Het maakt de Clio is een heerlijke auto voor dagelijkse ritten en lange vakanties met het gezin.

Wordt de Clio jullie nieuwe gezinsauto?

Captur

Avontuurlijke allrounder

Een slimme, zuinige SUV 
Deze elegante SUV is altijd klaar om eropuit te gaan met het hele gezin. Met de high-tech cockpit, een hoge instap en maar liefst 404 liter bagageruimte is de Captur een echte allrounder. Praktisch in de bebouwde kom, en heerlijk ruim en robuust om met alle gezinsleden samen op avontuur te gaan. 

Op zoek naar een veelzijdige gezinsauto?
Dan is dit de ideale keuze!

Austral

Ruime gezinsauto met robuust profiel

De perfecte hybride SUV 
De nieuwe Renault Austral 100% hybride SUV heeft perfecte afmetingen, een krachtige voorkant en opvallende verlichting. De stijlvolle lijnen worden benadrukt door het glanzend zwarte dak. De contrasterende beschermingselementen aan de zijkant versterken het robuuste profiel.

Op zoek naar een ruime gezinsauto?
Dan is dit de ideale keuze!

Megane E-tech Electric

Elektrische gezinsauto

Van paardenkracht naar elektrische kracht
De Renault Megane E-Tech electric heeft de compacte carrosserie van een hatchback en tegelijkertijd een krachtig voorkomen door de unieke crossover-stijl met brede shouders. De aerodynamische lijnen geven de auto een zeer stijlvolle look.

Op zoek naar een 100% elektrische gezinsauto? Dan is dit de ideale keuze!

Kan ik een elektrische gezinsauto leasen?

Wil je een elektrische gezinsauto leasen? Dan is de Megane E-tech 100% Electric de perfecte keuze. Dit model is volledig uitstootvrij. De Clio, Captur en Austral zijn niet 100% elektrisch. Maar niet getreurd, want alle drie de gezinsauto’s kan je wel in hybride vorm leasen. Je gebruikt dan een stuk minder brandstof en draagt tegelijkertijd jouw steentje bij aan het milieu. Bij de Captur heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een plug-in hybrid. Met deze uitvoering kan je zo’n 40 tot 70 kilometer volledig elektrisch rijden, zolang je maar op tijd bijlaadt. Perfect als je alleen korte ritten maakt en graag elektrisch rijdt.

Wat zijn de voordelen van een gezinsauto privé leasen bij Renault?

 • Een nieuwe gezinsauto rijden voor een vast all-in maandbedrag
  Stel jouw geheel nieuwe gezinsauto naar keuze samen, voor een vast laag bedrag per maand. En dat is fijn, want het gezinsleven is al duur genoeg!

 • Geen zorgen om onderhoud, verzekering of wegenbelasting
  Als je bij ons privé een gezinsauto leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je gezinsauto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.

 • Het gemak van private lease
  In tegenstelling tot bij de koop van een gezinsauto, hoef je bij private lease weinig te regelen. Bovendien hoef je je ook niet druk te maken over het inruilen of verkopen van je auto.

 • Pechhulp in Europa
  Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.

 • Altijd in de nieuwste auto’s blijven rijden
  Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode ga je gemakkelijk voor een ander, nieuwer model naar keuze.