Een SUV leasen

Een SUV leasen

Wil je particulier een SUV leasen? Dat kan! Je sluit de meest aantrekkelijke deal bij Renault Private Lease. Bekijk nu onze verschillende, stoere modellen en ontdek welke SUV het beste bij jou past.

modellen bekijken

Waarom een SUV leasen?

Met een SUV kies je voor comfort. De hoge zit geeft een goed overzicht op de weg en daarmee een veilig gevoel. Je stapt makkelijk in en uit door de hoge instap. En kleine kinderen zet je makkelijk in hun stoeltjes, zonder te bukken en bijbehorende rugpijn. Kortom, kiezen voor een SUV kent veel voordelen. We zetten ze hieronder nog eens voor je op een rij.

De voordelen van een SUV

  • Veel ruimte (vaak flink ruimer dan een sedan of hatchback)
  • Praktische auto met een slim interieur
  • Gevoel van veiligheid door hoge rijpositie
  • Robuuste auto die tegen een stootje kan

Captur en Captur Hybrid

Avontuurlijke allrounder

Een slimme, zuinige SUV 
Deze elegante SUV staat altijd voor je klaar om eropuit te gaan. Avontuurlijk trip of moet je je een weg banen door de stadsjungle? Hij is voor beide uitstapjes perfect: krachtig en zuinig, compact en makkelijk in te parkeren. Met de high-tech cockpit, hoge instap en maar liefst 404 liter bagageruimte is de Captur een echte allrounder. Praktisch in de bebouwde kom en heerlijk ruim en robuust om samen op avontuur te gaan.

Op zoek naar een avontuurlijke SUV? Dan is dit de ideale keuze!

Arkana E-Tech Hybrid

Sportieve SUV met grote prestaties

Indrukwekkend in design en prestatie
De sportieve lijnen verklappen al dat het met de prestaties wel goed zit. De combinatie van krachtige elektromotoren en een zuinige verbrandingsmotor geven je ‘the best of both worlds’. Accelereren doe je snel, stil en schoon. En de meeste stadskilometers zijn uitstootvrij. Op de open weg geeft de verbrandingsmotor je de kracht en vrijheid om de wereld te verkennen.

Ontdek deze sportieve E-Tech hybrid SUV

Austral E-Tech Hybrid

Krachtige SUV met robuust profiel

De Austral is een zeer geavanceerde SUV. Het openR link-multimediasysteem bijvoorbeeld omvat vele, slimme Google-services. Daarnaast kun je tot wel 35 apps (afhankelijk van de versie) met exclusieve content gebruiken. Ook maak je eenvoudig gebruik van prachtige digitale schermen in de auto met een oppervlakte van 774 cm² verdeeld over twee 12″ schermen. En de rij-eigenschappen van deze auto? Tijdens lange ritten is de nieuwe Renault Astral 100% hybride SUV een schoolvoorbeeld van efficiëntie, krachtige acceleratie en indrukwekkende stabiliteit. Daarbij is je veiligheid op hoog niveau geborgd door middel van 32 geavanceerde rijhulpsystemen.

Op zoek naar een krachtige SUV? Dan is dit de ideale keuze!

Espace E-Tech full Hybrid

Krachtige, elegante en geavanceerde SUV

De Austral is een zeer geavanceerde SUV. Het openR link-multimediasysteem bijvoorbeeld omvat vele, slimme Google-services. Wanneer we de aandacht vestigen op de rij-eigenschappen van de innovatieve Renault Espace 100% hybride SUV, worden we getrakteerd op een opvallend staaltje van efficiëntie, krachtige acceleratie en een verbazingwekkend hoge mate van stabiliteit, speciaal ontworpen om lange ritten aangenamer te maken. De efficiënte hybride aandrijflijn biedt niet alleen uitstekende brandstofefficiëntie, maar levert ook een krachtige acceleratie, wat resulteert in een meeslepende rijervaring.

Op zoek naar een krachtige en elegante SUV? Dan is dit de perfecte keuze!

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.

Welke SUV past bij mij?

Weet je nog niet precies welke SUV je moet kiezen? Vergelijk onze modellen dan eerst op zaken zoals prijs, duurzaamheid, snelheid en ruimte. Of je nu op zoek bent naar een snelle en zuinige SUV, of juist een met de meeste bagageruimte, bij Renault vind je ongetwijfeld de SUV die het beste bij jou past.