Een SUV leasen

Een SUV leasen

Comfortabel, ruim en krachtig. de SUV’s van Renault

Lees verder

Een SUV leasen

De SUV is niet meer weg te denken. En dat zal niet snel veranderen. De hogere zit geeft je meer overzicht en maakt instappen en inladen extra makkelijk. Ook is een SUV vaak flink ruimer dan een sedan of hatchback. En die extra ruimte kunnen lange Nederlanders wel gebruiken. Ga jij ook een SUV leasen?

Arkana E-Tech Hybrid

Sportieve SUV met grote prestaties

Indrukwekkend in design en prestatie
De sportieve lijnen verklappen al dat het met de prestaties wel goed zit. De combinatie van krachtige elektromotoren en een zuinige verbrandingsmotor geven je ‘the best of both worlds’. Accelereren doe je snel, stil en schoon. En de meeste stadskilometers zijn uitstootvrij. Op de open weg geeft de verbrandingsmotor je de kracht en vrijheid om de wereld te verkennen.

Ontdek deze sportieve E-Tech hybrid SUV

Captur en Captur Hybrid

Avontuurlijke allrounder

Een slimme, zuinige SUV 
Deze elegante SUV staat altijd voor je klaar om eropuit te gaan. Avontuurlijk trip of moet je je een weg banen door de stadsjungle? Hij is voor beide uitstapjes perfect: krachtig en zuinig, compact en makkelijk in te parkeren. Met de high-tech cockpit, hoge instap en maar liefst 404 liter bagageruimte is de Captur een echte allrounder. Praktisch in de bebouwde kom en heerlijk ruim en robuust om samen op avontuur te gaan.

Op zoek voor een avontuurlijke SUV?

Austral E-Tech Hybrid

Krachtige SUV met robuust profiel

De Austral is een zeer geavanceerde SUV. Het openR link-multimediasysteem bijvoorbeeld omvat vele, slimme Google-services. Daarnaast kun je tot wel 35 apps (afhankelijk van de versie) met exclusieve content gebruiken. Ook maak je eenvoudig gebruik van prachtige digitale schermen in de auto met een oppervlakte van 774 cm² verdeeld over twee 12″ schermen. En de rij-eigenschappen van deze auto? Tijdens lange ritten is de nieuwe Renault Astral 100% hybride SUV een schoolvoorbeeld van efficiëntie, krachtige acceleratie en indrukwekkende stabiliteit. Daarbij is je veiligheid op hoog niveau geborgd door middel van 32 geavanceerde rijhulpsystemen.