Kleine auto privé leasen

Kleine auto privé leasen

Wil je particulier een kleine, elektrische auto leasen? Kijk dan niet verder. Je sluit de meest aantrekkelijke deal bij Renault Private Lease. Bekijk nu onze verschillende, elektrische modellen en ontdek welke stadsauto het beste bij jou past.

Modellen bekijken

Waarom een kleine auto leasen?

Door een kleine auto te leasen kies je voor betaalbaarheid en gemak. Een kleine auto is namelijk makkelijker te besturen en te parkeren dan een grote auto. Dat maakt het de perfecte stadsauto. Door het lichte gewicht zijn kleine auto’s daarnaast zuiniger en goedkoper. Je bespaart immers op brandstof, wegenbelasting, verzekeringskosten, CO2 uitstoot, aanschafprijs en onderhoud. Ga je voor een kleine, elektrische auto? Dan kies je voor volledig uitstootvrij. Goed voor de portemonnee én voor het milieu!

En wie valt over o.a. geluidsoverlast en trillingen kan ook opgelucht ademhalen, want die behoren tot het verleden. Kleine auto’s bezitten tegenwoordig over slimme functies en meer kracht dan vroeger. Kortom, kiezen voor een compacte auto kent veel voordelen. We zetten ze hieronder nog eens voor je op een rij.

De voordelen van een kleine stadsauto:

 • Kleine auto’s zijn zuiniger en goedkoper
 • Makkelijk te besturen en parkeren
 • Tegenwoordig slimmer én krachtiger
 • Met een kleine, elektrische auto draag je jouw steentje bij aan het milieu

Welke kleine, elektrische auto’s kan ik particulier leasen?

Bij Renault hebben we twee soorten kleine auto’s. De Twingo en de Zoe. Beide stadsauto’s zijn 100% elektrisch. Hierdoor zijn ze uitstootvrij en perfect om mee door de binnenstad te rijden. Door hun compacte formaat zijn ze bovendien overal gemakkelijk in te parkeren. Welke kleine, elektrische auto je ook kiest, beide modellen komen in verschillende uitvoeringen en met talloze opties. Zo stel jij zelf jouw perfecte stadsauto samen:

Twingo E-Tech electric

Jouw ultieme stadsauto

100% karakter en 100% elektrisch
De eigenwijze Twingo E-Tech Electric is een goede, kleine leaseauto met een pittig karakter. Je zoeft uitstootvrij door de stad. En in iets meer dan een uur is de batterij weer 100% opgeladen bij een oplaadpunt van 22kW. Met z’n kleine draaicirkel en pittige acceleratie is de Twingo je ultieme stadsauto

Zoe E-Tech electric

De beste actieradius in z’n klasse

390 km rijbereik zonder laden
De Zoe E-Tech Electric is een kleine auto met een grote actieradius. Met een pittige motor en krachtige batterij is deze kleine auto Ideaal voor de stad, én heel ver erbuiten. Zoek je een kleine leaseauto met een groot bereik? Dan is dit een goede keuze. Anders dan de typische stadsauto’s, biedt de Zoe bovendien volop ruimte aan vier (lange!) inzittenden en hun bagage.

Welke stadsauto kiezen?

Weet je nog niet welke stadsauto je gaat leasen en ben je benieuwd welk model je het beste kunt kiezen? We hebben de 2 verschillende stadsauto’s met elkaar vergeleken op o.a. duurzaamheid en prijs:

Wat is de zuinigste stadsauto?
Zowel de Twingo E-tech Electric als de Zoe E-tech Electric zijn 100% elektrisch. Met de Zoe E-tech Electric rijd je echter de meeste kilometers op een volle batterij, namelijk gemiddeld maar liefst 295 km. Een Twingo E-tech Electric moet je na 190 km weer opladen. Als je alleen in de stad rijdt haal je 270 km. Hoewel dit dicht bij elkaar ligt, is de Zoe E-tech Electric dus de zuinigste stadsauto.

Wat is de goedkoopste stadsauto?
Met een scherpe, all-in prijs van 389 per maand is de Twingo E-tech Electric de goedkoopste stadsauto. Wie zegt dat je een kleine, elektrische auto niet goedkoop kunt leasen, heeft het dus mis!

Wat is de beste stadsauto?
Wat de beste stadsauto voor jou is, bepaal jij. Waar hecht jij de meeste waarde aan? De Twingo E-Tech Electric biedt o.a. veel ruimte en modulariteit. Dankzij de slimme opbergopties profiteer je van een ruim en praktisch interieur en dat tegen een scherpe all-in prijs. De Zoe E-tech Electric, combineert comfort met respect voor het milieu en heeft unieke stoelbekleding van 100% gerecycled materiaal. Dit model heeft een hogere prijsklasse, maar dit zie je dan ook terug in de nieuwe vormgeving van het dashboard en verfijnde interieurdetails.

Wat zijn de voordelen van een kleine auto privé leasen bij Renault?

Waarom kiezen voor private lease in plaats van de financiering of aanschaf van een kleine, elektrische auto? De voordelen van private lease bij Renault liegen er niet om: 

 • Een nieuwe, kleine auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
  Stel jouw geheel nieuwe stadsauto naar keuze samen, voor een vast laag bedrag per maand.
 • Geen zorgen om onderhoud, verzekering of wegenbelasting
  Als je bij ons privé een kleine auto leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je elektrische stadsauto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
 • Het gemak van private lease
  In tegenstelling tot bij de koop van een stadsauto, hoef je bij private lease weinig te regelen. Bovendien hoef je je ook niet druk te maken over het inruilen of verkopen van je kleine auto.
 • Pechhulp in Europa
  Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
 • Schadeverzekering voor inzittenden
  Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
 • Bescherming bij werkloosheid en/of arbeidsongeschiktheid
  Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
 • Altijd in de nieuwste auto’s blijven rijden
  Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode ga je gemakkelijk voor een ander, nieuwer model naar keuze.