Kleine auto privé leasen

Kleine auto privé leasen

Wil je particulier een kleine, elektrische auto leasen? Kijk dan niet verder. Je sluit de meest aantrekkelijke deal bij Renault Private Lease. Bekijk nu onze verschillende, elektrische modellen en ontdek welke stadsauto het beste bij jou past.

Modellen bekijken

Waarom een kleine auto leasen?

Door een kleine auto te leasen kies je voor betaalbaarheid en gemak. Een kleine auto is namelijk makkelijker te besturen en te parkeren dan een grote auto. Dat maakt het de perfecte stadsauto. Door het lichte gewicht zijn kleine auto’s daarnaast zuiniger en goedkoper. Je bespaart immers op brandstof, wegenbelasting, verzekeringskosten, CO2 uitstoot, aanschafprijs en onderhoud. Ga je voor een kleine, elektrische auto? Dan kies je voor volledig uitstootvrij. Goed voor de portemonnee én voor het milieu!

En wie valt over o.a. geluidsoverlast en trillingen kan ook opgelucht ademhalen, want die behoren tot het verleden. Kleine auto’s bezitten tegenwoordig over slimme functies en meer kracht dan vroeger. Kortom, kiezen voor een compacte auto kent veel voordelen. We zetten ze hieronder nog eens voor je op een rij.

De voordelen van een kleine stadsauto:

  • Kleine auto’s zijn zuiniger en goedkoper
  • Makkelijk te besturen en parkeren
  • Tegenwoordig slimmer én krachtiger
  • Met een kleine, elektrische auto draag je jouw steentje bij aan het milieu

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.

Welke kleine, elektrische auto’s kan ik particulier leasen?

Bij Renault hebben we de Clio beschikbaar in benzine en hybride. Hierdoor stoot je minder uit en perfect om mee door de binnenstad te rijden. Door het compacte formaat is de Clio bovendien overal gemakkelijk in te parkeren. De Clio komt in verschillende uitvoeringen en met talloze opties.

Daarnaast komt later dit jaar de Renault 5: Opvallender, speelser, vriendelijker, respectvoller en nog steeds oh zo chic. Een levendige, gewaagde stadsauto met een rijbereik tot 400 km. Blijf op de hoogte!

Welke stadsauto kiezen?

Weet je nog niet welke stadsauto je gaat leasen en ben je benieuwd welk model je het beste kunt kiezen? We hebben de 2 verschillende stadsauto’s met elkaar vergeleken op o.a. duurzaamheid en prijs:

Wat is de zuinigste stadsauto?
Met de Clio E-tech Hybrid rij je zuinig en geruisloos op lage snelheid.

Wat is de goedkoopste stadsauto?
Met een scherpe, all-in prijs is de Renault Clio de goedkoopste stadsauto. Wie zegt dat je een kleine, auto niet goedkoop kunt leasen, heeft het dus mis!

Wat is de beste stadsauto?
Wat de beste stadsauto voor jou is, bepaal jij. Waar hecht jij de meeste waarde aan? De Clio biedt o.a. veel ruimte en modulariteit. Dankzij de slimme opbergopties profiteer je van een ruim en praktisch interieur en dat tegen een scherpe all-in prijs.