Private lease een plug-in hybrid

Private lease een plug-in hybrid

Heb je interesse in de private lease van een plug-in hybrid? Dan maak je een goede stap naar een groenere toekomst. Bekijk onze verschillende, plug-in hybrids en ontdek de beste deal bij Renault Private Lease. Wie rijd rijd ook jij binnenkort slimmer én schoner.

Meer weten

Waarom een een plug-in hybrid private leasen?

De plug-in hybride (of PHEV) is een populaire private leaseauto. De plug-in hybrid is namelijk de ideale middenweg tussen een elektrische auto en een ‘normale’ brandstofauto. Deze full hybrid auto heeft, net als andere hybride auto’s, zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Echter is de accu van dit type hybride auto een stuk groter en kan je hem opladen met een stekker. Het voordeel van een plug-in hybrid is dat hij ontzettend zuinig is en je korte ritten volledig op de elektromotor kunt rijden, mits je natuurlijk op tijd oplaadt.

De voordelen van een hybride auto:

  • Schoner rijden: minder uitstoot van schadelijke stoffen
  • Voordelig: minder brandstofverbruik door ondersteuning van elektromotor
  • Je rijdt automaat: snel en automatisch schakelen, extra snel optrekken accelereren.
  • Opladen met een stekker
  • Korte ritten (tot zo’n 70 km) volledig elektrisch rijden

Welke plug-in hybrids kan ik privé leasen?

Ben je op zoek naar een plug-in hybrid voor private lease? Dan zeg je de Renault Captur. Deze sportieve, maar elegante auto is een echte, avontuurlijke allrounder. Welke uitvoering je ook uitkiest, je maakt hem helemaal eigen met talloze opties. Zo stel je de perfecte hybride auto samen om particulier te leasen.

Captur plug-in hybrid

TECHNO

Meer weten 

Captur plug-in hybrid

E-TECH ENGINEERED

Meer weten

Captur plug-in hybrid

ICONIC

Meer weten

Kan ik mijn plug-in hybrid gemakkelijk opladen?

De accu van jouw plug-in hybrid opladen kan tegenwoordig zowel thuis, op het werk als onderweg. Daar hoef je je dus niet druk om te maken. Het opladen van jouw hybride private leaseauto wordt steeds gemakkelijker, omdat de openbare laadinfrastructuur steeds verder uitgebreid wordt. Download de My Renault app om onder andere een vrij laadstation in de buurt te vinden. Ook plan je met behulp van onze app lange ritten inclusief eventuele laadstops.

Waarom Renault Private Lease ?

Het privé leasen van een plug-in hybrid via Renault Private Lease heeft veel voordelen. Deze zetten we graag voor je op een rij:

  • Nieuwe, hybride auto rijden voor een vast all-in maandbedrag

Stel jouw geheel nieuwe, plug-in hybrid naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.

  • Het gemak van private lease

Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je hybride auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.

  • Altijd in de nieuwste auto’s blijven rijden

Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander, nieuwer model naar keuze.

  • Overal verbonden met jouw Renault

Via de MyRenault app ben je mobiel verbonden met jouw plug-in hybrid leaseauto. Hier check je o.a. de laadstatus van de batterij, programmeer je het laden voor de laagste prijs, vind je een vrij laadstation in de buurt, plan je lange ritten inclusief eventuele laadstops én nog veel meer!