Private lease een plug-in hybrid

Private lease een plug-in hybrid

Heb je interesse in de private lease van een plug-in hybrid? Dan maak je een goede stap naar een groenere toekomst. Bekijk onze verschillende, plug-in hybrids en ontdek de beste deal bij Renault Private Lease. Wie rijd rijd ook jij binnenkort slimmer én schoner.

Meer weten

Waarom een een plug-in hybrid private leasen?

De plug-in hybride (of PHEV) is een populaire private leaseauto. De plug-in hybrid is namelijk de ideale middenweg tussen een elektrische auto en een ‘normale’ brandstofauto. Deze full hybrid auto heeft, net als andere hybride auto’s, zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Echter is de accu van dit type hybride auto een stuk groter en kan je hem opladen met een stekker. Het voordeel van een plug-in hybrid is dat hij ontzettend zuinig is en je korte ritten volledig op de elektromotor kunt rijden, mits je natuurlijk op tijd oplaadt.

De voordelen van een hybride auto:

  • Schoner rijden: minder uitstoot van schadelijke stoffen
  • Voordelig: minder brandstofverbruik door ondersteuning van elektromotor
  • Je rijdt automaat: snel en automatisch schakelen, extra snel optrekken accelereren.
  • Opladen met een stekker
  • Korte ritten (tot zo’n 70 km) volledig elektrisch rijden

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.

Welke plug-in hybrids kan ik privé leasen?

Ben je op zoek naar een plug-in hybrid voor private lease? Dan zeg je de Renault Captur. Deze sportieve, maar elegante auto is een echte, avontuurlijke allrounder. Welke uitvoering je ook uitkiest, je maakt hem helemaal eigen met talloze opties. Zo stel je de perfecte hybride auto samen om particulier te leasen.

Er zijn op dit moment helaas geen Plug-in Hybrid modellen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in een vergelijkbare technologie? Bekijk dan de volgende modellen

Kan ik mijn plug-in hybrid gemakkelijk opladen?

De accu van jouw plug-in hybrid opladen kan tegenwoordig zowel thuis, op het werk als onderweg. Daar hoef je je dus niet druk om te maken. Het opladen van jouw hybride private leaseauto wordt steeds gemakkelijker, omdat de openbare laadinfrastructuur steeds verder uitgebreid wordt. Download de My Renault app om onder andere een vrij laadstation in de buurt te vinden. Ook plan je met behulp van onze app lange ritten inclusief eventuele laadstops.