Private lease een automaat

Private lease een automaat

Heb je interesse in de private lease van een automaat? Veel mensen zijn je voorgegaan. Logisch: het rijdt comfortabel, zuinig, soepel én krachtig. Bekijk nu onze verschillende modellen, ontdek welke automaat het beste bij jou past en sluit de meest aantrekkelijke deal bij Renault Private Lease.

Meer weten

Waarom een automaat privé leasen?

Als je op zoek bent naar een comfortabele auto om privé te leasen, dan is een automaat een goede keuze. De automaat neemt toe in populariteit. Logisch: het stadsverkeer en de drukte op de snelwegen vragen nu eenmaal om een soepele automaat. Met een automaat hoef je niet meer eindeloos de koppeling in te drukken wanneer je weer een klein stukje opschuift. Dat maakt een rit meteen een stuk comfortabeler. Bovendien zijn veel automaten tegenwoordig zelfs sneller en zuiniger dan handgeschakelde auto’s.

De voordelen van een automaat op een rij:

  • Comfortabel en ontspannen rijden
  • Extra handig o.a. in de file én bij een hellingproef
  • Tegenwoordig vaak sneller én zuiniger dan handgeschakelde auto’s

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.