Private lease een automaat

Private lease een automaat

Heb je interesse in de private lease van een automaat? Veel mensen zijn je voorgegaan. Logisch: het rijdt comfortabel, zuinig, soepel én krachtig. Bekijk nu onze verschillende modellen, ontdek welke automaat het beste bij jou past en sluit de meest aantrekkelijke deal bij Renault Private Lease.

Meer weten

Waarom een automaat privé leasen?

Als je op zoek bent naar een comfortabele auto om privé te leasen, dan is een automaat een goede keuze. De automaat neemt toe in populariteit. Logisch: het stadsverkeer en de drukte op de snelwegen vragen nu eenmaal om een soepele automaat. Met een automaat hoef je niet meer eindeloos de koppeling in te drukken wanneer je weer een klein stukje opschuift. Dat maakt een rit meteen een stuk comfortabeler. Bovendien zijn veel automaten tegenwoordig zelfs sneller en zuiniger dan handgeschakelde auto’s.

De voordelen van een automaat op een rij:

  • Comfortabel en ontspannen rijden
  • Extra handig o.a. in de file én bij een hellingproef
  • Tegenwoordig vaak sneller én zuiniger dan handgeschakelde auto’s

TWINGO E-TECH ELECTRIC

MEGANE E-TECH ELECTRIC

Waarom private lease je een automaat bij Renault?

Het privé leasen van een automaat via Renault Private Lease heeft veel voordelen. Deze leggen we je graag nog eens uit:

  • Nieuwe, automaat rijden voor een vast all-in maandbedrag

Stel jouw geheel nieuwe automaat naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.

  • Het gemak van private lease

Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je automaat in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting. 

  • Pechhulp in Europa

Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.

  • Overal verbonden met jouw Renault

Via de MyRenault app ben je mobiel verbonden met jouw automaat. Heb je een elektrische auto? Dan check je hier o.a. de laadstatus van de batterij, programmeer je het laden voor de laagste prijs, vind je een vrij laadstation in de buurt, plan je lange ritten inclusief eventuele laadstops én nog veel meer!

  • Altijd in de nieuwste auto’s blijven rijden

Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander, nieuwer model naar keuze.