Een zuinige auto leasen via private lease

Een zuinige auto leasen via private lease

Het leven is al duur genoeg. Ben je daarom op zoek naar een zuinige private lease auto? Dat begrijpen wij als geen ander. Je sluit de meest aantrekkelijke deal bij Renault Private Lease. Bekijk nu onze verschillende, meest zuinige modellen en ontdek welke het beste bij jou past.

Lees verder

Waarom een zuinige auto leasen?

Alles wordt tegenwoordig maar duurder en duurder. En dat geldt ook zeker voor
brandstof. Geef jij jouw geld veel liever aan andere dingen uit en wil je besparen op
brandstofkosten? Dan kies je voor een zuinige auto. Daarmee help je niet alleen
jouw portemonnee, maar ook het milieu een handje.
Daarnaast is private lease een uitkomst, door het vaste, lage maandbedrag dat je
betaalt, waarbij ook wegenbelasting en onderhoudskosten zijn inbegrepen. En wat
dacht je van het feit dat je bij private lease geen bijtelling betaalt?

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.

Wanneer is een auto zuinig?

Een auto is zuinig wanneer het zo min mogelijk brandstof verbruikt per kilometer. Om je een beeld te geven van wat zuinig is, kan je het volgende aanhouden: 1 liter brandstof op 20 kilometer is zuinig en 1 liter brandstof op 3 kilometer onzuinig. De gemiddelde benzineauto rijdt ongeveer 1 op 15. Voor een gemiddelde dieselauto is dit ongeveer 1 op 21. Over het algemeen zijn kleinere auto’s zuiniger dan grotere auto’s. Dit komt door kleinere cilinderinhoud en het lagere gewicht.

Is een diesel auto zuiniger dan een benzine?

De brandstofprijs van diesel ligt een stuk lager dan die van benzine. Bovendien heeft een dieselmotor over het algemeen een lager verbruik. Daar tegenover staat wel dat de wegenbelasting van een dieselauto een stuk hoger ligt dan die van een benzineauto. En dat dieselauto’s niet erg populair zijn bij de overheid. In een aantal Nederlandse en Duitse binnensteden zijn ze zelfs al verboden. Wil je toch een diesel? Kijk dan eens naar onze diesel private lease auto’s.

Diesel auto leasen

Kiezen voor een zuinige hybride auto?

Hybride en elektrische auto’s beschikken over een elektromotor. Ze zijn duurder in aanschaf en in leaseprijs dan een benzine of diesel, maar daar tegenover staat dat je minder kosten kwijt bent aan brandstof. Als je dus op zoek bent naar een auto waarmee je dus minder brandstofkosten maakt, dan is een hybride of zelfs volledig elektrisch model, geen gek idee. Dit type auto’s heeft bovendien ook de toekomst, doordat ze minder belastend zijn voor het milieu. Bij Renault Private kan je al een hybride auto leasen of elektrische auto leasen vanaf een laag maandbedrag!