Private lease een elektrische auto

Private lease een elektrische auto

Heb je interesse in de private lease van een elektrische auto? Dat is een goede keuze, voor zowel je portemonnee als voor het milieu. Je sluit de meest aantrekkelijke deal bij Renault Private Lease. Bekijk nu onze verschillende, elektrische modellen, ontdek welke het beste bij jou past en rijd binnenkort 100% uitstootvrij.

Meer weten

Waarom een elektrische auto leasen?

Elektrische auto’s zijn steeds populairder. En dat is niet zo gek: ze rijden heerlijk. Optrekken en accelereren is snel en stil. En elke kilometer die je rijdt is 100% uitstootvrij. Ook vind je steeds meer oplaadpunten waar je voordelig kunt laden. Door een elektrische auto te leasen maak je dus niet alleen een goede keuze voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee.

Wil je graag een elektrische auto, maar houdt het vaak duurdere prijskaartje je nog tegen? Dan is private lease een uitkomst, door het vaste, lage maandbedrag dat je betaalt. Kies je voor private lease dan betaal je bovendien geen bijtelling. En wegenbelasting en onderhoudskosten zijn inbegrepen in de maandtermijn.

De voordelen van een elektrische auto op een rij:

  • 100% uitstootvrij en dus beter voor het milieu
  • Opladen goedkoper dan tanken
  • Rijdt stil
  • Interessante (private)lease optie

Welke elektrische auto’s kan ik privé leasen?

Bij Renault hebben we diverse aantrekkelijke, elektrische auto’s voor private lease. Ben je op zoek naar een kleiner model? Dan ga je voor de Twingo E-tech 100% electric of Zoe E-tech 100% electric. Heb je liever meer ruimte? Dan is de Megane E-tech 100% electric de betere keuze. Welk model je ook uitkiest, je maakt hem helemaal eigen met talloze opties. Zo stel je de perfecte auto samen om particulier te leasen.

Twingo E-Tech electric

Jouw ultieme stadsauto

De Twingo E-Tech electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat hem zo populair heeft gemaakt. En hij is er nu als volledig elektrische versie. Manoeuvreer soepel en stijlvol door het stadsverkeer in jouw Twingo E-Tech electric.

Zoe E-Tech electric

De beste actieradius in z’n klasse

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De Zoe E-tech electric heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want je laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Ben jij klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring?

Megane E-Tech electric

Auto van het Jaar 2022

De Renault Megane E-Tech electric heeft de compacte carrosserie van een hatchback en tegelijkertijd een krachtig voorkomen door de unieke crossover-stijl met brede shouders. De aerodynamische lijnen geven de auto een zeer stijlvolle look. En met 20“ lichtmetalen wielen, kenmerkende full LED-verlichting, iriserende 3D-strook aan de achterzijde en warm titanium accenten trekt hij de volle aandacht met zijn uitmuntende en originele design.

Wat kost een elektrische auto leasen?

Bij elektrische auto’s wordt al snel gedacht aan een hoog prijskaartje, maar bij Renault lease je privé al een elektrische auto vanaf 389,- euro per maand. Wat de uiteindelijk kosten zijn, hangt uiteraard af van de auto en eventuele opties waar je voor kiest. Met private lease kan je in ieder geval rekenen op veel financieel voordeel. Alle kosten voor het onderhoud, pechhulp, wegenbelasting en eventuele reparaties zijn inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar de batterij op te laden. En dat is extreem voordelig. 

Waarom private lease van je elektrische auto bij Renault?

Het privé leasen van een elektrische auto via Renault Private Lease heeft veel voordelen. Deze leggen we je graag nog eens uit:

  • Nieuwe, elektrische auto rijden voor een vast all-in maandbedrag

Stel jouw geheel nieuwe, elektrische auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.

  • Alleen nog maar opladen en parkeren

Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je elektrische auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting. Jij hoeft alleen nog maar te denken aan opladen en parkeren.

  • Pechhulp in Europa

Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.

  • Altijd in de nieuwste auto’s blijven rijden

Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander, nieuwer model naar keuze.

  • Overal verbonden met jouw Renault

Via de MyRenault app ben je mobiel verbonden met jouw elektrische leaseauto. Hier check je o.a. de laadstatus van de batterij, programmeer je het laden voor de laagste prijs, vind je een vrij laadstation in de buurt, plan je lange ritten inclusief eventuele laadstops én nog veel meer!