Private lease een elektrische auto

Private lease een elektrische auto

Heb je interesse in de private lease van een elektrische auto? Dat is een goede keuze, voor zowel je portemonnee als voor het milieu. Je sluit de meest aantrekkelijke deal bij Renault Private Lease. Bekijk nu onze verschillende, elektrische modellen, ontdek welke het beste bij jou past en rijd binnenkort 100% uitstootvrij.

Meer weten

Waarom een elektrische auto leasen?

Elektrische auto’s zijn steeds populairder. En dat is niet zo gek: ze rijden heerlijk. Optrekken en accelereren is snel en stil. En elke kilometer die je rijdt is 100% uitstootvrij. Ook vind je steeds meer oplaadpunten waar je voordelig kunt laden. Door een elektrische auto te leasen maak je dus niet alleen een goede keuze voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee.

Wil je graag een elektrische auto, maar houdt het vaak duurdere prijskaartje je nog tegen? Dan is private lease een uitkomst, door het vaste, lage maandbedrag dat je betaalt. Kies je voor private lease dan betaal je bovendien geen bijtelling. En wegenbelasting en onderhoudskosten zijn inbegrepen in de maandtermijn.

De voordelen van een elektrische auto op een rij:

  • 100% uitstootvrij en dus beter voor het milieu
  • Opladen goedkoper dan tanken
  • Rijdt stil
  • Interessante (private)lease optie

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.

Welke elektrische auto’s kan ik privé leasen?

Bij Renault hebben we diverse aantrekkelijke, elektrische auto’s voor private lease. Zo heb je de sportieve Megane E-Tech 100% Electric. Heb je liever meer ruimte voor de hele familie? Dan is de Scenic E-tech 100% electric de betere keuze. Welk model je ook uitkiest, je maakt hem helemaal eigen met talloze opties. Zo stel je de perfecte auto samen om particulier te leasen.

Megane E-Tech electric

Auto van het Jaar 2022

De Renault Megane E-Tech electric heeft de compacte carrosserie van een hatchback en tegelijkertijd een krachtig voorkomen door de unieke crossover-stijl met brede shouders. De aerodynamische lijnen geven de auto een zeer stijlvolle look. En met 20“ lichtmetalen wielen, kenmerkende full LED-verlichting, iriserende 3D-strook aan de achterzijde en warm titanium accenten trekt hij de volle aandacht met zijn uitmuntende en originele design.

Scenic E-Tech electric

Jouw Elektrische gezinsauto

De Renault Scenic E-Tech 100% electric is de ideale elektrische gezinsauto met o.a veel opbergmogelijkheden, genoeg ruimte en panoramisch dak. Je laad al van 15% tot 80% op in 32 minuten met een snellader.

Renault 5

Jouw Elektrische stadsauto

De Renault 5 is de ideale elektrische stadsauto. Met zijn opvallende kleuren en uitdagend design doet de Renault 5 zijn voorganger uit de jaren ’70 volledig herleven.

Wat kost een elektrische auto leasen?

Bij elektrische auto’s wordt al snel gedacht aan een hoog prijskaartje, maar bij Renault Private Lease je voordelig . Wat de uiteindelijk kosten zijn, hangt uiteraard af van de auto en eventuele opties waar je voor kiest. Met private lease kan je in ieder geval rekenen op veel financieel voordeel. Alle kosten voor het onderhoud, pechhulp, wegenbelasting en eventuele reparaties zijn inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar de batterij op te laden. En dat is extreem voordelig.