Renault Private Lease aanbiedingen

Renault Private Lease aanbiedingen

Zo wordt Private Lease wel heel voordelig

Lees verder

ONTDEK DE ACTIES VAN RENAULT PRIVATE LEASE

Renault Private Lease was al heel voordelig. Kijk maar naar onze zeer gunstige voorwaarden, lage rente en uitgebreide service.

Dit is er bij Private Lease inbegrepen
Voor een vast maandbedrag rijd je in een gloednieuwe Renault. Onderhoud, APK, wegenbelasting, verzekering en pechhulp zitten erbij.

Daarnaast zijn schadeverzekering voor inzittenden en de mogelijkheid om kosteloos op te zeggen bij ziekte of ontslag inbegrepen

Renault Private Lease Flex Optie

FLEXIBEL EN ZORGELOOS RIJDEN

Wil je graag flexibel private leasen en niet vastzitten aan een jarenlang contract? Kies dan voor onze Flex Optie*. Nu verkrijgbaar op Renault Clio, Arkana en Scenic.

  • Na 12 maanden (24 voor Scenic) gratis overstappen op een ander Renault-model of kosteloos opzeggen, zonder reden voor.
  • Verkrijgbaar bij Renault Private Lease:
    • Clio voor €25 p/m
    • Arkana voor €40 p/m
    • Scenic voor €60 p/m

Benieuwd naar de rest van onze modellen?

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.