Private lease een hybride auto

Private lease een hybride auto

Heb je interesse in de private lease van een hybride auto? Dat is een hele slimme keuze! Bekijk onze verschillende, hybride modellen en ontdek de beste deal bij Renault Private Lease. Wie weet rijd ook jij binnenkort slimmer én schoner.

Lees verder

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.

Waarom een hybride auto particulier leasen?

Hybride auto’s worden steeds populairder. En dat is niet zo gek: ze rijden namelijk zowel schoner als slimmer dan een ‘normale’ auto. Optrekken en accelereren is snel en bovendien bespaar je flink op je benzinekosten door gedeeltelijk uitstootvrije kilometers te maken. Hier tegenover staat wel dat een hybrid model vaak een hoger prijskaartje heeft. En dan is private lease een uitkomst. Je betaalt bij private lease namelijk slechts een vast, laag maandbedrag. Bovendien zitten bijtelling, wegenbelasting en onderhoudskosten daarin inbegrepen.. Dat is nog eens voordelig!

De voordelen van een hybride auto:

  • Schoner rijden: minder uitstoot van schadelijke stoffen
  • Voordelig: minder brandstofverbruik door ondersteuning van elektromotor
  • Je rijdt automaat: snel en automatisch schakelen, extra snel optrekken accelereren.

Welke hybride auto’s kan ik privé leasen?

Bij Renault hebben we qua hybride auto’s veel keuze. Ben je op zoek naar een kleiner model? Dan ga je voor de Clio E-tech Full Hybrid. Wil je een hybride SUV? Kijk dan eens naar de Captur E-tech Full Hybrid, Arkana E-tech Full Hybrid of de Austral E-tech Full Hybrid. Welk model je ook uitkiest, je maakt hem helemaal eigen met talloze opties. Zo stel je de perfecte hybride auto samen om particulier te leasen.

Clio E-tech Full Hybrid

Tot 80% van de stadskilometers elektrisch

Meer weten 

Captur E-tech Full Hybrid

Avontuurlijke allrounder

Meer weten

Arkana E-tech Full Hybrid

Sportieve SUV met grote prestaties

Meer weten 

Austral

Sportieve design, 100% hybride SUV

Meer weten

Espace E-tech Full Hybrid

Krachtige en elegante SUV

Meer weten 

Hybrid of plug-in hybrid private lease?

Als je gaat voor de private lease van een hybride auto, heb je nog de keuze tussen hybrid of plug-in hybrid. Beide uitvoeringen hebben zowel een verbrandingsmotor als een elektrische motor. Bij een standaard hybrid wisselt de verbrandingsmotor automatisch af met de elektromotor. Je rijdt dus altijd op een combinatie van beide brandstoffen. Bij een plug-in hybrid, de naam zegt het eigenlijk al, kan je de herlaadbare batterij opladen met een stekker. Het grote voordeel van de private lease van een plugin hybrid ten opzichte van een hybrid, is dat je met de plug-in hybrid korte afstanden ook volledig elektrisch kunt rijden.

Clio E-Tech hybrid

Tot 80% van de stadskilometers elektrisch

Schoon rijden door slimme techniek 

De populaire Clio is er ook als hybride. Dat maakt ‘m nog zuiniger en schoner. In de stad rijd je de meeste kilometers elektrisch. En op de snelweg kun je vertrouwen op een krachtige benzinemotor. Een echte allrounder dus, perfect voor dagelijkse ritten en lange trips met het gezin.

Ontdek het comfort van hybride rijden

Captur E-Tech Hybrid

Avontuurlijke allrounder

Moderne SUV met minimale uitstoot 

Een krachtige uitstraling, de nieuwste technologieën en een zuinige hybride motor. De Captur heeft alles wat je van een moderne SUV mag verwachten. Met z’n high-tech cockpit, hoge instap en flinke bagageruimte is de Captur klaar voor het avontuur.

Een compacte SUV als hybride en plug-in hybrid

Arkana E-Tech Hybrid

Sportieve SUV met grote prestaties

Indrukwekkend in design en prestatie 

De sportieve lijnen verklappen al dat het met de prestaties wel goed zit. De combinatie van krachtige elektromotoren en een zuinige verbrandingsmotor geven je ‘the best of both worlds’. Accelereren doe je snel, stil en schoon. En de meeste stadskilometers zijn uitstootvrij. Op de open weg geeft de verbrandingsmotor je de kracht en vrijheid om de wereld te verkennen.

Ontdek de sportieve E-Tech hybrid Coupé

Austral

Sportieve design, 100% hybride SUV

tech control, take control

De nieuwe Renault Austral 100% hybride SUV heeft perfecte afmetingen, een krachtige voorkant en opvallende verlichting. De stijlvolle lijnen worden benadrukt door het glanzend zwarte dak. De contrasterende beschermingselementen aan de zijkant versterken het robuuste profiel.

Espace

Elegant, krachtige en 100% hybride SUV

Wanneer we de aandacht vestigen op de rij-eigenschappen van de innovatieve Renault Espace 100% hybride SUV, worden we getrakteerd op een opvallend staaltje van efficiëntie, krachtige acceleratie en een verbazingwekkend hoge mate van stabiliteit, speciaal ontworpen om lange ritten aangenamer te maken.