PRIVATE LEASE HYBRIDE EN PLUG-IN HYBRID

PRIVATE LEASE HYBRIDE EN PLUG-IN HYBRID

Schoner en efficiënter rijden dankzij de F1 technologie van onze E-Tech motoren

Lees verder

De voordelen van een hybride leaseauto

Ben je ook klaar voor een hybride auto? Met Renault Private Lease rijd je in de nieuwste hybride auto voor een laag, all-in maandbedrag.

Hybride of plug-in hybrid?

Als je een hybride leaseauto zoekt, is er veel te kiezen bij Renault. Zo zijn de Clio, Arkana en Captur er ook als Plug-in Hybride. Daarmee maak je nog meer uitstootvrije kilometers en bespaar je flink op je benzinekosten. 

Altijd een automaat

Lease je een elektrische of hybride Renault, dan is dat altijd een automaat. Dat betekent snel en soepel schakelen, en extra snel optrekken accelereren. Dat is wel zo comfortabel!

Clio E-Tech hybrid

Tot 80% van de stadskilometers elektrisch

Schoon rijden door slimme techniek 

De populaire Clio is er ook als hybride. Dat maakt ‘m nog zuiniger en schoner. In de stad rijd je de meeste kilometers elektrisch. En op de snelweg kun je vertrouwen op een krachtige benzinemotor. Een echte allrounder dus, perfect voor dagelijkse ritten en lange trips met het gezin.

Ontdek het comfort van hybride rijden

Captur E-Tech Hybrid

Avontuurlijke allrounder

Moderne SUV met minimale uitstoot 

Een krachtige uitstraling, de nieuwste technologieën en een zuinige hybride motor. De Captur heeft alles wat je van een moderne SUV mag verwachten. Met z’n high-tech cockpit, hoge instap en flinke bagageruimte is de Captur klaar voor het avontuur.

Een compacte SUV als hybride en plug-in hybrid

Arkana E-Tech Hybrid

Sportieve SUV met grote prestaties

Indrukwekkend in design en prestatie 

De sportieve lijnen verklappen al dat het met de prestaties wel goed zit. De combinatie van krachtige elektromotoren en een zuinige verbrandingsmotor geven je ‘the best of both worlds’. Accelereren doe je snel, stil en schoon. En de meeste stadskilometers zijn uitstootvrij. Op de open weg geeft de verbrandingsmotor je de kracht en vrijheid om de wereld te verkennen.

Ontdek de sportieve E-Tech hybrid Coupé

Austral

Sportieve design, 100% hybride SUV

tech control, take control

De nieuwe Renault Austral 100% hybride SUV heeft perfecte afmetingen, een krachtige voorkant en opvallende verlichting. De stijlvolle lijnen worden benadrukt door het glanzend zwarte dak. De contrasterende beschermingselementen aan de zijkant versterken het robuuste profiel.