Private Lease van een diesel?

Private Lease van een diesel?

De dieselmotor is steeds minder in trek. Dat zien we ook bij private lease. We zien dat de meeste mensen toch kiezen voor een schone, stille en zuinige full hybrid, plug-in hybrid of een elektrische auto. Kom meer te weten over waarom je bij Renault Private Lease geen diesel auto privé kunt leasen. 

Bekijk de modellen

Waarom kan ik geen diesel private leasen?

Dieselauto’s worden eigenlijk steeds minder populair in vergelijking met benzine, hybride of elektrische auto’s. Dit komt bijvoorbeeld omdat de prijs van diesel fors is gestegen ten opzichte van benzine en het dan financieel minder aantrekkelijk is om voor diesel te kiezen. Ook vanwege de wegenbelasting, die wat hoger is dan bij een benzineauto. Ook zijn benzineauto’s, hybride en elektrische auto’s vaak een schoner en zuiniger alternatief. Daarnaast zijn er steeds meer steden die beperkingen opleggen aan het gebruik van dieselauto’s, zoals met milieuzones. Dit kan betekenen dat het gebruik van een dieselauto beperkt wordt op termijn.

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.

Wat zijn goede alternatieven voor diesel?

Goede alternatieven voor de dieselmotoren zijn onze onderstaande, populaire modellen. Ze zijn te verkrijgen als full hybrid, plug-in hybrid en 100% elektrisch

De Clio E-tech full
hybrid
Snel, wendbaar en
compact
De Captur E-tech full hybrid en plug-in hybrid
De avontuurlijke
allrounder
De Megane E-tech 100% electric
Stil, geen uitstoot en ruim genoeg
De Arkana E-tech full hybrid
De sportieve SUV met grote prestaties
De Austral E-tech full hybrid
Een krachtige SUV met robuust profiel
De Espace E-tech full hybrid
Maak van elke rit een speciale ervaring