IS PRIVATE LEASE VOORDELIGER DAN KOPEN?

IS PRIVATE LEASE VOORDELIGER DAN KOPEN?

Vaak is Private Lease voordeliger dan zelf kopen. Hoe kan dat?

Lees verder

Het lijkt soms onlogisch dat Private Lease goedkoper is dan zelf een auto kopen. Zelfs als je Private Lease vergelijkt met de aanschaf van een recente occasion, pakt Private Lease meestal goedkoper uit. Klopt dit nou echt, en hoe kan dat dan?

Zo houden we de maandlasten laag
Leasemaatschappijen en automakers hebben een paar voordelen, die je als particulier gewoon niet hebt. Als je die op een rijtje zet, is een laag maandbedrag opeens prima te verklaren.

Groot inkopen houdt kosten laag
Diensten van anderen, zoals verzekeringen en pechhulp kunnen we groot inkopen. Daarmee houden we de kosten laag.

Onderhoud en reparaties in eigen beheer
Ook met de Renault dealers en garages zijn goede afspraken gemaakt over het onderhoud van je Renault. Als leaserijder profiteer je van deze deals.

Geen lening, dus geen hoge rente
Veel mensen lenen geld voor de aanschaf van een nieuwe auto. De rente van zo’n lening is vaak relatief hoog. Die rentekosten hebben wij niet, en jij dus ook niet.

Restwaarde van goed onderhouden auto
Aan het einde van de leaseperiode lever je je Renault weer in. Omdat al het onderhoud en eventuele reparaties zijn gedaan door Renault-monteurs, verliest een leaseauto minder snel z’n waarde

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.