Renault Private Lease

Met Renault Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Renault Private Lease iets voor u! Renault Private Lease is beschikbaar op de Renault Twingo, Clio (Estate), Captur, Kadjar, Mégane en Mégane Estate.

Kies op deze website uw favoriete Renault en bepaal looptijd (2, 3 of 4 jaar) en jaarkilometrage. U ziet dan direct het bijbehorende maandbedrag. Naast dat maandbedrag betaalt u alleen nog voor tanken en wassen.

Na het samenstellen kunt u de prijsopgave ook per e-mail ontvangen. De gekozen Renault – dealer neemt contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden. Onder voorbehoud van financiële acceptatie tekent u het contract bij de dealer. Ook de levering van de auto verloopt via deze Renault - dealer. Aan het einde van de looptijd levert u de auto hier ook weer in. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen weer een nieuw Private Lease contract af te sluiten. Veel rijplezier!

Wanneer private leasen?

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is private lease zeer geschikt voor u! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. U heeft dus geen andere uitgaven aan de auto! Ook als u een mobiliteitsbudget van uw werkgever krijgt kan private lease uitkomsten bieden.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

Wanneer kopen?

Wilt u de auto als eigendom en houdt u rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: Afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

Benieuwd naar de modellen van Renault en financieringsmogelijkheden?

Personenauto's van Renault

Hulp nodig bij uw keuze?

Zoek een dealer

1 maandbedrag voor alle autokosten

Internationale pechhulp

Vanaf € 169,- per maand

Alleen nog tanken

Veelgestelde vragen

50

Voorwaarden

Renault private lease

Contact

Telefonisch of per mail