PRIVATE LEASE OF ZAKELIJKE LEASE: ZO ZIT HET

PRIVATE LEASE OF ZAKELIJKE LEASE: ZO ZIT HET

Een auto van de zaak, of een auto voor privégebruik.

Lees verder

Wat is Private Lease?
Misschien goed om toch nog een keer uit te leggen wat het verschil is tussen Private Lease en zakelijke lease.

Zakelijke lease: een auto van de zaak
Bij zakelijke lease staat het leasecontract op naam van de werkgever. De werkgever betaalt voor het gebruik van de auto en alle bijkomende kosten zoals onderhoud en verzekeringen. 

Je kan een leaseauto zien als een extraatje dat de werkgever aan z’n werknemer geeft. Als werkgever betaal je vergoeding voor het gebruik van de auto: dit is de bijtelling.

Private Lease: leasen als particulier

Bij Private Lease staat het contract op jouw naam. Het maandbedrag is inclusief alle kosten voor onderhoud, pechhulp, verzekeringen en belasting. 

RIjd je meer kilometers dan vooraf dan afgesproken, dan betaal je een kleine vergoeding per kilometer. Je kunt het vergelijken met de bundel van je mobiele telefoon: gebruik je meer data dan je bundel, dat betaal je hiervoor extra.

De kosten van Private Lease
Alle kosten voor het bezit en het gebruik van de auto zijn verwerkt in het maandbedrag. Natuurlijk moet je nog wel tanken of laden. En als je schade aan je leaseauto hebt, betaal je een vergoeding uit je eigen risico. Je bepaalt zelf hoe hoog je eigen risico is. 

Inbegrepen in de maandprijs

  • Onderhoud
  • Reparaties
  • Pechhulp
  • Verzekeringen
  • Belastingen
  • Afschrijving
  • Periodieke keuringen

Kosten particulier

  • Laden of tanken
  • Parkeerkosten
  • Schade tot maximaal eigen risico

Leasen is goedkoper dan kopen. Hoe kan dat?

Wist je dat je met Private Lease vaak goedkoper uit bent dan wanneer je een auto koopt?
Hoe dat zit, lees je hier.

Meer weten?

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.