Auto met hoge instap leasen

Auto met hoge instap leasen

Wil je particulier een auto met hoge instap leasen? Dan ben je bij Renault aan het juiste adres voor de meest aantrekkelijke deal. Bekijk nu onze verschillende modellen met een hoge instap en ontdek welke het beste bij jou past.

Modellen bekijken

Wat wil je weten over het private leasen van een auto met hoge instap?

Waarom een auto met hoge instap leasen?

Ben je op zoek naar comfort tijdens het in- en uitstappen en heb je graag een goed overzicht op de weg? Dan kies je voor een auto met hoge instap. Maar dat is nog niet alles. Een auto met een hoge instap heeft namelijk nog meer voordelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

1. Comfort bij het instappen
2. Meer overzicht in het verkeer
3. Goede keuze voor senioren
4. Gemakkelijker in- en uitladen
5. Rijd makkelijker over oneffen terrein

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.