Private lease caravantrekker

Private lease caravantrekker

Overweeg je de private lease van een caravantrekker? Dan ben je bij Renault aan het juiste adres voor de meest aantrekkelijke deal. Bekijk nu onze verschillende trekauto modellen en ontdek welke het beste bij jou past.

Modellen bekijken

Waarom caravantrekker private leasen?

Wie graag op vakantie gaat met de caravan of vouwwagen, heeft een goede caravantrekker nodig. Als je die steile helling op moet met je caravan of moet rijden over lastiger terrein, dan is het belangrijk dat je een sterke auto kiest. Ga dan ook voor een auto met voldoende trekvermogen, een grote actieradius (bij een elektrische auto) en de beste prestaties.

Kies je voor de private lease van een caravantrekker dan ga je met een gerust hart op pad. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is de brandstof. Zaken zoals onderhoud, verzekering, maar ook pechhulp voor onderweg zitten namelijk inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs.

Onze caravantrekkers

Bij Renault vind je verschillende sterke en robuuste caravantrekkers. Of je nu de voorkeur hebt voor een caravantrekker met verbrandingsmotor, een elektrische trekauto of een hybride caravantrekker: je kunt alle kanten op. Welke caravantrekker je ook kiest, alle modellen komen in verschillende uitvoeringen en met talloze opties. Zo stel jij zelf jouw perfecte private lease auto samen.

Elektrische caravantrekker leasen?

Wil je een elektrische caravantrekker leasen? De Clio, Captur en Austral kan je in hybride vorm leasen. Deze semi-elektrische auto’s gebruiken een stuk minder brandstof en hiermee draag je tegelijkertijd jouw steentje bij aan het milieu.

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.