Lease de nieuwste Renault modellen

Lease de nieuwste Renault modellen

Aansprekende modellen, aantrekkelijke deals

Lees verder

Private Lease de nieuwste Renault modellen

Ontdek onze nieuwste Renault-modellen die perfect passen bij jouw wensen en behoeften. Bij Renault Private Lease vind je een uitgebreide selectie van de meest innovatieve en stijlvolle auto’s. Kies voor comfort, efficiëntie en betaalbaarheid met onze private lease-opties. Bekijk nu ons assortiment nieuwe Renault’s en rijd binnenkort in jouw droomauto.

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.