DIRECT EEN RENAULT UIT VOORRAAD

DIRECT EEN RENAULT UIT VOORRAAD

Zo rijd je snel in je favoriete Renault.

Lees verder

Private Lease een Renault direct uit voorraad

Weet je al precies welke Renault je wilt leasen? Dan is elke dag wachten er eentje te lang. Kies daarom voor Private leasen uit voorraad: een Renault die op dit moment bij de dealer staat, klaar om met jou mee te gaan.

Renault Private Lease modellen direct uit voorraad
Bij onze aangesloten Renault-dealers staan op dit moment verschillende nieuwe Private Lease auto’s klaar. Benieuwd of jouw favoriete leaseauto er tussen staat?

Het grote voordeel van leasen uit voorraad is uiteraard de snelle levertijd. Je kiest een model en uitvoering zoals die al door de dealer is samengesteld. Het nadeel is dat je misschien een optie of een ‘extra’ mist. Gelukkig kan een Renault-monteur sommige opties of extra’s later nog toevoegen.

Waarom Renault Private Lease?

Nieuwe auto rijden voor een vast all-in maandbedrag
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen. En dat voor een vast, laag bedrag per maand.
Als je privé bij ons leaset, krijg je onderhoud bij officiële Renault-garages. Onze experts houden je auto in topvorm. Van APK tot winterbanden, klein onderhoud tot grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
Ga je een private lease contract aan met Renault dan is pechhulp in Europa inbegrepen. Zo ga jij altijd met een gerust hart de weg op.
Ook inbegrepen is een schadeverzekering voor inzittenden. Jij en je passagiers zijn verzekerd tegen schade aan vervoerde spullen en tegen schade als gevolg van letsel of overlijden bij een aanrijding.
Zeg jouw private lease contract kosteloos op bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of inkomstenverlies.
Wil je een andere Renault rijden? Geen probleem! Na de leaseperiode lever je de leaseauto gewoon weer in en ga je gemakkelijk voor een ander zuinig model naar keuze.