Gun jezelf een SUV met Renault Private Lease

De SUV’s van Renault zijn ruim, comfortabel en hebben een schitterend, eigen design. Dankzij de hoge instap heb je een goed overzicht op het verkeer. Dat rijdt wel zo prettig. Met Renault Private Lease rijd je een SUV voor een vast bedrag per maand.

Ontdek de voordelen van een SUV

Renault Private Lease geeft je de keuze uit 3 SUV’s:

De Renault CAPTUR heeft een mooi, compact design, waar het je aan niets ontbreekt. Luxe en vele veiligheidssystemen.

Zin in een avontuur? De Renault KADJAR is ideaal voor alle soorten trips. Met zijn perfecte wegligging rijd je er comfortabel mee naar kantoor, en in de weekenden ga je net zo makkelijk buiten de gebaande paden.

Of wil je altijd voorop rijden? Kies dan voor de nieuwe Renault ARKANA: onze hybride SUV, voorzien van de laatste technologieën. Vooruitstrevend en zeer geavanceerd.

Alle modellen laten je door de hoge zit gemakkelijk in- en uitstappen. En voor startende families is er het voordeel dat je niet langer voorover hoeft te buigen om je kindje in een stoeltje te manoeuvreren. Met de SUV’s van Renault combineer je werk eenvoudig met je gezinsleven.

Welke versie kies jij?

Waarom een SUV van Renault Private Lease zorgeloos rijdt

  • een nieuwe SUV voor een vast bedrag per maand
  • géén onderhoudskosten
  • vervangend vervoer na 24 uur
  • inclusief motorrijtuigenbelasting
  • inclusief pechhulp in Europa

Stel je SUV samen zoals jij dat wilt

Ga jij voor grotere wielen, extra veiligheidssystemen, het BOSE®-audiosysteem, een 4×4 optie, shark fin of privacy glass? Kies jouw ideale uitrusting. De SUV’s van Renault maken van elke dag een avontuur.